×

Growing digital business voor Finance

Op zoek naar een digitale partner in finance?

Wij hebben de juiste kennis én tooling.

Wij werken graag voor financiële instellingen, die de next step in hun digitale transformatie willen maken. Daarbij geloven wij in innovatieve technologieën, maar alleen op basis van een heldere business case. Wij werken voor financiële instellingen als: Florius, ING, Achmea, Leaseplan en Van Lanschot.

Wij snappen de finance branche.

Behoeftes van de klant veranderen, er is toenemende concurrentie, wet- en regelgeving wordt aangescherpt en technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Binnen de financiële sector vindt een digitale transformatie plaats. Dit creëert nieuwe mogelijkheden om omzet te genereren, wat het voor financiële bedrijven cruciaal maakt hierin mee te bewegen.

Binnen de financiële sector zien wij drie trends.

Technologische transformatie

Het is cruciaal om technologische ontwikkelingen, zoals robotisering, cloud (software), blockchain en kunstmatige intelligentie (AI), bij te kunnen houden. Een digitale strategie is vergeefs zonder een goede focus op technologie.

Data

Digitale transformatie heeft voor veel klantdata gezorgd. Om hier waarde uit te halen moet je beschikken over de juiste tools. 4net ondersteunt op innovatievlak door de juiste tooling toe te passen om de return on investment te verbeteren.

Ecosystemen

Nieuwe FinTech bedrijven worden vaak als bedreiging gezien. Echter, wanneer krachten worden gebundeld hebben beiden hier voordeel van. Jij krijgt toegang tot slimme technologie, de FinTechs profiteren van een gevestigde naam.

Case Florius: corporate website met focus op eindgebruiker.

Florius wilde een nieuwe huisstijl introduceren en schreef daarom een pitch uit. De pitch werd gewonnen door 4net. De uitgangspunten voor de nieuwe corporate website waren: de website moet ‘responsive’ zijn voor web en mobile, een betere gebruikservaring garanderen en de serviceverlening van Florius beter onder de aandacht van bestaande en nieuwe klanten brengen. Klik op de link voor het resultaat.

Relevante tooling voor de financiële sector.

4net interactive heeft jarenlange ervaring met het digitaal optimaliseren en transformeren van financiële instellingen, waarbij mee wordt gekeken naar de wensen en behoeften van de klant die worden aangepast op de ontwikkelingen binnen de financiële sector. Als full service digital agency lopen wij het gehele traject mee; van digitale strategie & concept tot development en managed services. De tooling wordt afgestemd op de behoeften en wensen van de gebruiker, waarbij er keuze is uit Umbraco, EPiServer, Dynamicweb en Sharepoint.

Dynamic Web Solution Partner
Sharepoint Silver Partner

Kennis en ervaring

Ruim 18 jaar ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in de financiële sector en werken voor klanten zoals Florius, ING, Achmea en Leaseplan.

De juiste tooling

Snelle time to market

Laat jouw financiële business groeien met de juiste tooling en oplossingen, waarbij een snelle time to market mogelijk is. Wij helpen je bij het vinden van de juiste software voor jouw organisatie.

24/7 support

Digitale experts

Onze digitale experts helpen bij de implementatie en staan ook daarna voor je klaar.

Wil je meer weten?

Stuur een bericht of bel 0343 444 554.

Binnen 24 uur een afspraak

Binnen 24 uur een afspraak

Ruim 18 jaar ervaring

Ruim 18 jaar ervaring

70+ experts inzetbaar

70+ experts inzetbaar

Bekijk hier onze privacy statement en cookieverklaring.