Je systemen altijd up-to-date? Dat kan met onze 24/7 Managed Services.

 Proactive monitoring ✓ Updates & bug fixes razendsnel  Complete ontzorging door ons 24/7 Support
Ontvang meer informatie

Volledig ontzorgd. Wij regelen hosting, monitoring, doorontwikkeling en support.

Voor een grote investering als een website, platform of applicatie moet je goed zorgen. 4net managed services garandeert snelheid en continuïteit, voor al je webomgevingen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan, maar blijf jouw digitale business presteren. Nu en in de toekomst. Wij hebben o.a. de omgevingen van Ajax, Elsevier Weekblad en WWF in beheer.

Wil je meer weten? Stuur een bericht of bel 0343 444 554.

Binnen 24 uur een afspraak
Ruim 18 jaar ervaring
70+ experts inzetbaar

Creëer gemakkelijk

Vaste checklists

Via vaste checklists worden nieuwe functionaliteiten uitgewerkt en gerealiseerd. Zo houden we je digital business altijd up-to-date.

Zonder programmeren

Zorgeloos online

Ons managed services bestaan naast beheer, hosting & monitoring ook uit doorontwikkeling. Zo nemen we je echt alles uit handen en blijf je zorgeloos online.

24 / 7

Digital experts

Ons team van 60 developers heeft code als moedertaal en is altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.

Monitoring

Proactief monitoren. Zo houden we bedrijfskritische systemen 24/7 in de lucht. Geen servers die down zijn, netwerken die plat liggen of software die niet up-to-date is. Door onze proactieve werkwijze kunnen we risico’s in een vroeg stadium detecteren. Dit zorgt ervoor dat processen continu kunnen doorlopen. En dat komt bedrijfsprestaties weer ten goede. Lage risico’s, hoge efficiëntie. Dat is monitoring van 4net.

4net_managed services
4net_support

24/7 Support

De afdeling managed services van 4net is 24 uur per dag bezig. Ze volgen continu alle online diensten en geven garantie voor uptime en beschikbaarheid. Ook worden webapplicaties continu geoptimaliseerd voor nieuwe browserversies, technische SEO standaarden en performance verbeteringen. Zo houden we onze opdrachtgevers altijd up-to-date.

Continuous Delivery

Continuous Delivery is het vermogen om veranderingen, zoals nieuwe features, bug fixes of updates, beschikbaar te maken voor gebruikers in een snelle, veilige en duurzame manier. Door implementaties voorspelbaar te maken, met slimme code, kunnen we ze op aanvraag uitvoeren. Hierdoor heeft 4net support een lager risico, lagere kosten, snellere time-to-market en hogere kwaliteit.

4net_doorontwikkeling
4net_developers

Doorontwikkeling

Support betekent voor ons meer dan alleen beheer. Ons support-team denkt een stap vooruit om bestaande systemen naar een hoger niveau te tillen. Want kostbare investeringen verdienen het om continu geoptimaliseerd en doorontwikkeld te worden. Zo houden we systemen altijd up-to-date en kom je niet voor verassingen te staan.

DevOps

Development Operations, of DevOps, is een methode waarbij development simpeler wordt gemaakt door het in stukjes in te delen. In een multidisciplinair, agile team, ontwikkelen developers nieuwe functionaliteiten en releases. Zo worden producten sneller opgeleverd, en zijn controles en kwaliteitstests betrouwbaarder en veiliger. Onze ervaren developers zijn goed op elkaar ingespeeld. Zo krijg je betere software, sneller geleverd.

4net_eren

Meer weten over dit onderwerp?

Marco van Vulpen
Support Director
+31 (0)343 444 554
marco@4net.com

Marco van Vulpen
Support Director
+31 (0)343 444 554
marco@4net.com

Krijg direct meer informatie over Managed services.