×

Kijk snel naar jouw nieuwe baan

Own your future!

Own your future!

Kijk snel naar jouw favoriete baan!

We grow digital business

Leiding nemen over je toekomst. Doen waar je in gelooft. Oog hebben voor ontwikkelingen en samenwerken met mensen die je energie geven.

Je maakt kennis met verschillende disciplines, bouwt mee aan uiteenlopende projecten en werkt in diverse teams. Leer nieuwe technieken en wissel expertise uit met je collega's én vakgenoten van andere bureaus. Zo ontdek je snel waar jouw kracht ligt. Will you own your future?

Onze vacatures

Scrum Master

Scrum Master

Wij zijn op zoek naar agile enthusiast! Ben jij de scrum master die ons team komt versterken en het verschil komt maken! Laat het ons weten!

Lead Front-end developer

Lead Front-end developer

Voor onze vestiging in Driebergen zijn wij op zoek naar een Senior Lead Front-end developer. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten!

.NET developer

.NET developer

Spreekt het bouwen aan websites, web applicaties, web portals en mobiele web apps voor klanten zoals Ajax, WNF en Buma Stemra jou aan? Dan ben jij misschien wel de .NET developer waar wij naar op zoek zijn!

Front-end developer

Front-end developer

Voor ons development team in Driebergen zijn wij op zoek naar een medior/senior front-end developer die ons team wil komen versterken. Ben jij een front-end developer en op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Deliver- / project manager

Deliver- / project manager

Wij zijn op zoek naar getalenteerde delivery- / projectmanager. Weet jij precies wat er nodig is om een digitaal project perfect op te leveren naar verwachting van de klant en het team? Laat het ons weten!

Staat je favoriete job er niet tussen?

Staat jouw baan er niet tussen, maar spreekt onze missie jou wel aan? Geen zorgen! Het is altijd mogelijk om je gegevens bij ons achter te laten, zodat wij contact met je kunnen opnemen. Onder het genot van een kop koffie kijken we graag samen of we een mooie positie voor je hebben.

Vragen

We hebben nog wat vragen voor je

Onze stageplekken

Afstudeerstagiair Front-end development

Afstudeerstagiair Front-end development

Als afstudeerder ga jij samen met het projectteam en zelfstandig bouwen aan onze enerverende projecten. Het afstudeerproject wordt in overleg met jou opgesteld. Wij vinden het belangrijk dat jij binnen het vakgebied waar jouw interesse ligt afstudeert! Meer weten? Klik dan hier!

Afstudeerstagiair .NET developer

Afstudeerstagiair .NET developer

Ben jij opzoek naar een uitdagende afstudeerstage waarin je aan technisch hoogstaande digitale projecten kan werken? En wil jij de beste worden binnen je vakgebied? Dan hebben wij een mooie afstudeerplek waarin jij jezelf verder kan ontwikkelen én je carrière een vliegende start kan geven!

Stagiair(e) testautomatisering

Stagiair(e) testautomatisering

Wij vinden het belangrijk dat jij binnen het vakgebied waar jouw interesse ligt afstudeert. Als stagiair(e) testautomatisering kan je bijvoorbeeld zelfstandig en samen met het QA-team websites en apps gaan bouwen en optimaliseren voor onze enerverende klanten. Meer weten? Klik dan hier!