Succesvolle app laten ontwikkelen? Wij bouwen apps op maat.

✓ App development voor MKB tot Multinational ✓ Snel en efficiënt dankzij agile development  Innovatieve apps sinds 2002
Ontvang meer informatie
app development

Native, web en hybride apps. 4net ontwikkelt succesvolle, intuïtieve apps door écht mee te denken

Gebruiksvriendelijk, intuïtief, gemakkelijk te onderhouden. Het zijn uitgangspunten van veel app development projecten. Bij 4net gaan we een stap verder. Met strategische inzet van techniek, doelgerichte creativiteit én focus op de eindgebruiker & opdrachtgever. Hiermee tillen we je app development project naar een hoger niveau. Die extra stap maakt het verschil zijn tussen digitaal aanwezig zijn en digitaal presteren. Het is niet voor niets dat we al jaren lang mogen werken voor merken als Buma-Stemra, Ajax & Elsevier Weekblad.

Wil je meer weten? Stuur een bericht of bel 0343 444 554.

Binnen 24 uur een afspraak
Ruim 18 jaar ervaring
70+ experts inzetbaar

  Goede gebruikerservaring

  Intuïtief & responsive

  Bij app development is niets belangrijker dan een perfecte gebruikerservaring. Onze apps werken op elk apparaat, en kunnen worden ontwikkelt op elk denkbaar platform.

  Meer dan

  Design

  We gaan verder dan alleen een mooi design en intuïtieve UX. Onder de motorkap leveren we technisch maatwerk, waardoor de app voor jou net zo makkelijk te gebruiken is als voor de eindgebruiker.

  Development

  Experts

  Ons team van 60 developers heeft code als moedertaal. Ook na het opleveren houden onze digital experts de app up-to-date. Omdat onderhoud net zo belangrijk is als ontwikkeling.

  Strategie & Design

  Wij streven naar de juiste balans tussen beleving, gebruiksgemak en conversiedoelstellingen. Hierbij staat de bezoeker centraal. Door onze strategische inzet van techniek passen we oplossingen toe die het beste passen bij de business van onze opdrachtgevers . Met creativiteit en oprechte interesse. Zo zorgen we voor de optimale ervaring bij de eindgebruiker en laten we onze klanten beter digitaal presteren.

  Development

  Een slimme mobile app, responsive webapplicatie of sterk converterende webapp. Wij tillen je digital business naar een hoger niveau. Onze developers hebben jaren ervaring met systemen als iOS en Android. Door onze focus op de eindgebruiker én opdrachtgever zetten we een stap extra. Bij al onze app development projecten. En juist die stap is het verschil tussen digitaal aanwezig zijn en digitaal presteren.

  24/7 Support

  De afdeling Managed Services van 4net is 24 uur per dag bezig. Ze volgen continu alle online diensten en geven garantie voor uptime en beschikbaarheid. Ook worden applicaties continu geoptimaliseerd voor nieuwe technische SEO standaarden en performance verbeteringen. Zo houden we onze opdrachtgevers altijd up-to-date.

  Meer weten over dit onderwerp?

  Julien Mohr
  Strategic Design Director
  +31 (0)343 444 554
  julien@4net.com

  Julien Mohr
  Strategic Design Director
  +31 (0)343 444 554
  julien@4net.com

  Krijg direct meer informatie over App development.