×

4net | Solution Partner van Dynamicweb

Ontdek de mogelijkheden van Dynamicweb

Dynamicweb: CMS, PIM & E-commerce in één.

4net is Dynamicweb Solution Partner.

 • All-in-one SaaS oplossing
 • Eenvoudig in gebruik
 • 24/7 support van onze Dynamicweb experts

Optimaliseer je digital business en omzet.

Implementeer Dynamicweb

Dynamicweb is een Deens SaaS (Software as a Service) bedrijf dat organisaties helpt bij het optimaliseren van hun online business. Het unieke Dynamicweb platform bestaat uit de volgende onderdelen: Content Management (CMS), E-commerce, Online Marketing en Product Information Management (PIM). Het heeft standaard integraties met alle Microsoft ERP en CRM systemen (NAV, AX, D365) en kan ook als stand-alone platform functioneren. Zo blijf je altijd beschikken over alle data, zelfs bij het wisselen van ERP systeem.

Wil je meer weten?

Stuur een bericht of bel 0343 444 554.

Binnen 24 uur een afspraak

Ruim 20 jaar ervaring

70+ experts inzetbaar

Bekijk hier onze privacy statement en cookieverklaring.

Compleet

All-in-one oplossing

Het all-in-one platform combineert je CMS, PIM, e-commerce systemen en marketing activiteiten. Ook is het eenvoudig te koppelen aan je CRM- en ERP-systeem.

B2B functionaliteiten

Geschikt voor B2B

Dynamicweb is zeer geschikt voor b2b gerichte bedrijven, zoals groothandels en fabrikanten.

Alles in de cloud

Volledig SaaS

Het SaaS-platform heeft een korte time-to-market. Het is volledig schaalbaar en hierdoor zeer flexibel in gebruik.

Over Dynamicweb

Dynamicweb is een all-in-one SaaS oplossing gebouwd voor een consistente en krachtige klantervaring op alle apparaten en kanalen. Het platform is eenvoudig in gebruik en volledig schaalbaar. Dynamicweb combineert Content Management, PIM, E-commerce en Online Marketing en bevat een standaard, kant-en-klare integratie voor alle Microsoft ERP en CRM systemen, zoals bijvoorbeeld Microsoft Dynamics NAV.

Dynamicweb is geschikt voor:

 • Grote/middelgrote ondernemingen
 • Groothandelaren
 • Fabrikanten
 • B2B en B2C bedrijven

Wat zijn de voordelen van Dynamicweb?

Commercetools is een best-of-breed e-commerce technologie. Het headless commerce platfom splitst frontend en backend functionaliteiten. Dit geeft bedrijven de flexibiliteit en snelheid om klanten een vlekkeloze customer experience over alle digitale touchpoints te bieden. Zo staan bedrijven dankzij de flexibele API van commercetools eenvoudig in contact met klanten via webshops, mobiele apps, voice, social media, etc.

 • All-in-one platform Alle digitale activiteiten van je organisatie zijn met Dynamicweb gecombineerd op één platform. Dit bespaart tijd, geld en maakt data overzichtelijker. Daarnaast is het mogelijk om te hosten in de Dynamicweb cloud.
 • Volledig schaalbaar Dynamicweb is zeer flexibel dankzij de hoge schaalbaarheid. Het is bijvoorbeeld schaalbaar naar grote e-commerce projecten. Zo beheer je in Dynamicweb meerdere winkels in één platform.
 • Content management Met Dynamicweb beheer je eenvoudig meerdere websites. Het platform ondersteunt alle soorten content: video, tekst, afbeeldingen, gifs, en trackingscripts.
 • Multi-language websites Het platform heeft de mogelijkheid om gepersonaliseerde content te leveren in verschillende talen op meerdere websites.
 • Integratie framework Dankzij het open integratie-framework is Dynamicweb integreerbaar met elk systeem van derden, inclusief een kant-en-klare integratie met Microsoft ERP en CRM (NAV, AX, D365).
 • .NET technologie Dynamicweb is gebaseerd op .NET technologie.

4net is Solution Partner van Dynamicweb

Onze digitale experts zorgen voor een snelle en vlekkeloze implementatie van Dynamicweb voor jouw organisatie en bieden 24/7 support. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en zorgen dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst in e-commerce. Met ruim 18 jaar ervaring als full service digital agency hebben we mooie klanten in onze portfolio, zoals: AFC AjaxFlorius, Cooler Master en Pets Place en Elsevier.

Meer weten over dit onderwerp?

Richard Hendriks

Sales Director

+31 (0)343 444 554

sales@4net.com