×

Emarsys | Grootste marketing automation platform

Ontdek de mogelijkheden van Emarsys

Emarsys, het grootste marketing platform ter wereld.

4net is Emarsys Agency Partner.

  • Marketing automation platform
  • Verzamel en segmenteer klantdata
  • Communiceer een-op-een met klanten

Get impact ready.

Onze experts helpen je met de implementatie.

Emarsys is het grootste onafhankelijke marketingplatform bedrijf ter wereld. Het Emarsys platform maakt krachtige, gepersonaliseerde, een-op-een interacties mogelijk tussen marketeers en klanten in alle kanalen en op alle apparaten. Emarsys is met name uitermate geschikt voor communicatie via email, social media, online advertising, paid search, enz. Met als belangrijkste doel: het verbeteren van de digitale klantervaring en het verhogen van de omzet.

Wil je meer weten?

Stuur een bericht of bel 0343 444 554.

Binnen 24 uur een afspraak

Ruim 18 jaar ervaring

70+ experts inzetbaar

Bekijk hier onze privacy statement en cookieverklaring.

Unieke functionaliteiten

Industrie specifiek

Emarsys levert industrie specifieke software voor marketeers in retail, e-commerce, travel en meer. Dankzij deze specifieke functionaliteiten sluit Emarsys naadloos aan op elke organisatie.

Cross-channel personalisatie

Tastbare AI

Emarsys zorgt voor een consistente communicatie naar je klanten over alle kanalen. Tastbare AI voor de juiste content bij de juiste doelgroep op het beste kanaal en het goede tijdstip.

Voor snelle groei

Snel resultaat

Resultaten zie je al na enkele dagen, niet maanden. Dit geeft direct inzicht in wat werkt en wat niet werkt en groeit je business sneller dan ooit.

Over Emarsys

Meer dan 350 miljoen interacties vanuit 150 landen vinden dagelijks plaats via Emarsys. Op 15 verschillende locaties werken 800+ medewerkers voor 2500 klanten aan innovatieve oplossingen.


“Wij van Emarsys hebben een van de sterkste, meest getalenteerde en zeer gemotiveerde ontwikkelingsteams in de branche opgebouwd. Met meer dan 100 ingenieurs die zijn toegewijd om de tevredenheid en het succes van onze klanten te stimuleren, zijn we trots op het team, zijn we trots op onze technologie en zijn we enthousiast over de innovaties die we brengen en op de markt zullen brengen.” – CEO Hagai Hartman

Hoe werkt Emarsys:

  • Individu centraal Een uniforme een-op-een personalisatie die kanaal- en apparaat-agnostisch is en geoptimaliseerd is voor verschillende gebruikssituaties.
  • Schaalvergroting Het Emarsys AI Platform stelt je in staat om elk contact als individu te begrijpen, of je nu één of 10 miljoen e-mails verstuurd. Geen probleem voor Emarsys.
  • Omnichannel Uniforme boodschap over alle kanalen, apparaten en touchpoints. De krachtige personalisatie-engine stelt je in staat om kanaal- en apparaat-agnostisch te werken. Via email, social media, online banners, etc.
  • Customer Data Platform Het krachtige CDP van Emarsys vormt de kern van de Emarsys marketingoplossingen. Het verzamelt, combineert en segmenteert alle klantdata.
  • Marketing Automation Emarsys stelt je in staat om alle aspecten van je marketingstrategie gestructureerd uit te voeren. Van de eerste welkomstmelding tot complexe meerstappen campagnes over alle kanalen heen.
  • Flowbuilder Ontwerp en creëer gemakkelijk intelligente programma’s die zorgen voor klantbetrokkenheid, zodat marketeers zich kunnen bezighouden waar ze goed in zijn: strategie, inhoud en creativiteit.

Het B2C marketing automation platform dat resultaten levert.

Het digitale marketing landschap is aan snelle verandering onderhevig. In deze continue veranderende digitale wereld zijn schaalbare, gepersonaliseerde menselijke interacties een sleutel tot succes. Emarsys gelooft dat technologie het enige echte antwoord is op schaalvergroting van personalisatie en de volledig veranderende rol van de moderne marketeer. De benadering van Emarsys om dit te doen op basis van kunstmatige intelligentie stelt marketeers in staat om de data aan de machine over te laten, zodat marketeers zich kunnen concentreren op waar ze goed in zijn: strategie, content en creativiteit.

Richard Hendriks

Meer weten over dit onderwerp?

Richard Hendriks

Sales Director

+31 (0)343 444 554

sales@4net.com