×

De Elastic Path partner voor Composable Commerce

Elastic Path de toekomst voor mission-critical Digital Commerce!

4net is Elastic Path solution partner

Voordelen:

  • Het composable commerce platform, volledig headless en API-first
  • Multi-vendor support met best in class functionality
  • Ondersteunt complexe catalogi, promoties en pricing regels
  • Mogelijkheid om elke product ervaring, voor je diverse merken, voor diverse landen, voor elk touchpoint te beheren met Elastic Path

Over Elastic Path

Als innovator was Elastic Path een pioneer binnen de Headless commerce space in 2011 en voorloper van Composable Commerce beweging in 2020. Ze bedienen wereldwijd klanten als T-mobile, Konica Minolta, Illumina en nog veel andere. Elastic Path biedt de standaard als het gaat om een headless commerce oplossing voor bedrijven die op digitaal gebied willen excelleren en agile en snel willen bouwen, deployen en doorontwikkelen.

Zo kunnen we je helpen met Elastic Path

B2C & B2B Commerce
B2C & B2B Commerce

Klantspecifieke prijzen en catalogi tot bulk ordering, quick order en re-order. Snel en makkelijk in klantbehoeften voorzien en touchpoints toevoegen. Meerdere storefronts vanuit één platform en klaar voor de toekomst in een B2B2C scenario!

Marketplace
Marketplace

Maximaliseer omzet via een marketplace voor zowel eigen producten als die van derde partijen. Integreer jouw favoriete marketplace met Elastic Path om onderscheidende en naadloze ervaringen te kunnen bieden.

Omnichannel
Omnichannel

Welke kanalen gebruiken mijn klanten? Wat is de engagement? En hoe ziet de end-to-end klantreis eruit? Betere data en klantinzichten welke gebruikt kunnen worden ter verbetering van de klantreis. Simplificeer jouw omnichannel strategie met Elastic Path Commerce Cloud.

Implementatie

Zo implementeren we Elastic Path binnen jouw architectuur

De mogelijkheden van deze tooling zijn nagenoeg eindeloos. Maar natuurlijk heb je ook al eigen systemen draaien. Daarom brengen we vooraf altijd jouw huidig architectuur in kaart. Op basis hiervan bepalen we samen welke content(modules), add-ons en andere maatwerk componenten er nog geïmplementeerd moeten worden.

Integratie

Backend integratie met (externe) systemen

Dankzij de Service API kunnen we het platform gemakkelijk aansluiten op jouw (externe) systemen. Van PIM tot personalisatie platform en van marketing automation software tot een volledig ERP. Daarnaast voeren onze developers ook maatwerk koppelingen uit. Zodat je het meeste uit Elastic Path kunt halen.

Benieuwd naar wat Elastic Path voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met ons op!