Ontdek de voordelen van Dynamic Yield

20% meer ecommerce omzet? Met Dynamic Yield personaliseer je jouw webshop.

 • Binnen 6 weken de eerste resultaten
 • Creëer relevante en persoonlijke klantervaring
 • Ondersteuning met het uitwerken
Ontvang meer informatie

Dynamic Yield maakt ecommerce persoonlijk. Wij zijn Dynamic Yield solution partner.

Klanten een persoonlijke winkelervaring bieden, dat is wat Dynamic Yield doet. In je webshop of in de app, iedere klant zijn of haar eigen unieke ervaring. Denk hierbij aan het tonen van content, productaanbevelingen, zoeksuggesties, maar ook aankoopadvies. Dynamic Yield is bezig met een revolutie binnen e-commerce door een optimale personalisatie en engagement voor bezoekers op websites, email en binnen apps mogelijk te maken.

Wil je meer weten? Stuur een bericht of bel 0343 444 554.

Binnen 24 uur een afspraak
Ruim 18 jaar ervaring
70+ experts inzetbaar

  Creëer gemakkelijk

  Relevante klantervaringen

  Onze Dynamic Yield experts helpen met het opstellen van slimme use cases. Zo zien jouw bezoekers de juiste producten zien, op het juiste moment.

  Zonder programmeren

  Snel en gemakkelijk resultaat

  Marketeers kunnen zonder tussenkomst van IT nieuwe use stories opzetten. Hierdoor kunnen er gemakkelijk en snel optimalisaties worden doorgevoerd.

  24 / 7

  Dynamic Yield support

  Onze Dynamic Yields experts helpen bij de implementatie. Hierdoor kun je binnen 6 weken al resultaat verwachten. Maar ook daarna staan we voor je klaar.

  Over Dynamic Yield

  Dynamic Yield is uitgeroepen tot ‘Leader’ in Gartners 2018 Magic Quadrant voor Personalisation Engines en ook voor McKinsey staan ze op de eerste plek. Klanten komen dankzij personalisatie vaker terug, kopen meer en zijn veel positiever over je website. Personalisatie geeft je klanten het gevoel écht begrepen te worden, omdat de merkbeleving precies op hun wensen is afgestemd

  Krijg meer informatie

  Hoe werkt Dynamic Yield?

  • Persoonlijke content
   Stem de content die je als marketeer laat zien een-op-een af op het individu voor een klantervaring die uniek en relevant is. Eén of 1 miljoen bezoekers, dat maakt Dynamic Yield niet uit.
  • Productaanbevelingen
   Laat inhoud en productaanbevelingen over aan de algoritmes die de beste gepersonaliseerde aanbevelingen geven op elk touchpoint in de customer journey.
  • Combineer A/B testen en personalisatie
   A/B of multivariate testen liggen aan de basis van personalisatie. Met Dynamic Yield kan je beiden combineren. Iedereen zijn/of haar eigen A/B test.
  • Tactisch communiceren
   Op basis van de context, kun je gerichte en gepersonaliseerde overlays, pop-ups en meldingen op maat laten zien op elk punt in het aankoopproces.
  • Trigger based
   Gepersonaliseerde berichten in je app en e-mail gebaseerd op specifiek klantgedrag op de meest kritische beslissingsmomenten in de customer journey.
  • Predictive targeting
   Op basis van kunstmatige intelligentie helpt Dynamic Yield bij het vinden van de juiste doelgroepen, om relevante communicatie te tonen.

  Case Pets Place & Dynamic Yield

  Opdracht: Pets Place wilde doormiddel van personalisatie een rijkere gebruikerservaring bieden en de e-commerce omzet verhogen.

  Resultaat: Sinds de implementatie van Dynamic Yield is de omzet van de webshop van Pets Place met ruim 15% gegroeid en de gebruikerservaring volledig gepersonaliseerd.

  > Lees de Pets Place case

  Meer weten over dit onderwerp?

  André van der Veer
  Sales Director
  +31 (0)343 444 554
  andre@4net.com

  André van der Veer
  Sales Director
  +31 (0)343 444 554
  andre@4net.com

  Krijg direct meer informatie over Dynamic Yield.