×

4net | Officiële partner van Commercetools

Ontdek de voordelen van Commercetools

Commercetools, de toekomst van e-commerce.

4net is Commercetools Solution Partner.

  • Hét platform voor e-commerce
  • Volledig headless & API-first
  • +600 responsive modules

Software voor succesvolle e-commerce

Onze experts helpen je snel groeien.

Commercetools is een e-commerce technologie; volledig SaaS, headless en beschikt over een API-first kern. Het platform is uitermate geschikt voor grotere e-commerce bedrijven en schaalt automatisch voor een optimale klantervaring op elk platform. Met commercetools bouw je eenvoudig innovatieve shopping experiences over alle touchpoints: web, smartphone, POS, voice, IoT apparaten, AR/VR, car commerce en meer.

Wil je meer weten?

Stuur een bericht of bel 0343 444 554.

Binnen 24 uur een afspraak

Ruim 20 jaar ervaring

70+ experts inzetbaar

Bekijk hier onze privacy statement en cookieverklaring.

API-first approach

Eenvoudig te koppelen

Commercetools is een API-first en volledig headless. Dit maakt integraties met externe koppelingen zeer eenvoudig.

Implementatie

voor succesvolle e-commerce

Het B2C en B2B e-commerce platform beschikt over functionaliteiten zoals catalogen, cart en order management, klantprofielen en administratie.

Volledig SaaS

Cloud-native infrastructuur

De software van commercetools is volledig SaaS en draait op de meest beveiligde datacenters ter wereld. Alle data en processen zijn zo altijd compleet beveiligd.

Wat is Commercetools?

Commercetools is een best-of-breed e-commerce technologie. Het headless commerce platfom splitst frontend en backend functionaliteiten. Dit geeft bedrijven de flexibiliteit en snelheid om klanten een vlekkeloze customer experience over alle digitale touchpoints te bieden. Zo staan bedrijven dankzij de flexibele API van commercetools eenvoudig in contact met klanten via webshops, mobiele apps, voice, social media, etc.

Wat zijn de voordelen van commercetools?

  • Best-of-breed in e-commerce Commercetools is een platform gespecialiseerd in e-commerce. Of je nu een webshop, mobiele app, chatbot of social media wilt inzetten voor jouw e-commerce doelen. Met commercetools schakel je wanneer het jou uitkomt de beste functionaliteiten in.
  • Cloud-native oplossing Commercetools is een flexibel en snel cloud platform. Dit geeft e-commerce partijen de vrijheid geeft om individuele functionaliteiten te ontwikkelen in plaats van zich zorgen te maken over het onderhouden en updaten van complexe backend technologieën.
  • API-first & headless Het e-commerce platform is volledig headless en beschikt over een API-first kern. Dit maakt het zeer flexibel, modulair en volledig schaalbaar.
  • Eenvoudig te koppelen Commercetools is eenvoudig te koppelen aan andere tooling, zoals Umbraco
  • Korte time-to-market Ervaar een snelle time-to-market voor al je business vereisten.

4net is implementatiepartner van commercetools

Onze digitale experts helpen met een vlekkeloze implementatie van commercetools. We zorgen voor een korte time-to-market en bieden 24/7 support. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en zorgen dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst in e-commerce. Met ruim 18 jaar ervaring als full service digital agency hebben we mooie klanten in onze portfolio, zoals: AFC AjaxFlorius, Cooler Master en Pets Place en Elsevier.

Meer weten over dit onderwerp?

Richard Hendriks

Sales Director

+31 (0)343 444 554

sales@4net.com