×

Antavo | Verhoog customer loyalty

Ontdek de mogelijkheden van Antavo

Betrek en herken klanten met een loyalty programma.

Wij zijn agency partner van Antavo.

  • Hét loyaliteitsprogramma
  • Activeer klanten met beloningen
  • Maak klantprofielen en combineer data

Creëer relevante klantervaringen met Antavo.

Een omni-channel loyalty programma voor retail en fashion.

Verhoog klantloyaliteit met het loyalty platform Antavo; het loyaliteitsprogramma voor fashion en retail. Antavo gaat verder dan alleen het geven van kortingen en gebruikt methodes als gamification, personalisatie en relevante beloningen om klanten écht loyaal te maken. Dankzij de sterke focus op omnichannel bereik en bind je klanten over alle kanalen. Data wordt samengevoegd in specifieke klantprofielen, zodat je klanten op elk moment en elk platform kan bedienen.

Wil je meer weten?

Stuur een bericht of bel 0343 444 554.

Binnen 24 uur een afspraak

Ruim 18 jaar ervaring

70+ experts inzetbaar

Bekijk hier onze privacy statement en cookieverklaring.

Bewezen succes

30.000 bedrijven

Meer dan 30.000 bedrijven wereldwijd werken met Antavo. Klanten zoals Toys “R” Us en Björn Borg hebben Antavo al succesvol toegepast.

Relevante beloningen

Meer dan korting

Ga verder dan het geven van kortingen en punten. Maak klanten echt loyaal met gamification, personalisatie, ervaringen en relevante beloningen.

Unieke Antavo software

Recognition Loyalty

Antavo gebruikt recognition loyalty om jouw merk echt onderdeel te maken van de levenstijl van je klant. Hierdoor bouw je een relatie met klanten die verder gaat dan transacties.

Over Antavo

Antavo is het toonaangevende loyalty platform voor mode en retail, met een sterke focus op de omnichannel. Met het juiste loyaliteitsconcept en relevante beloningen verhoogt de loyaliteit van je klanten. Of ze nu op je website kopen, de app gebruiken of fysieke winkels bezoeken, Antavo verzamelt alle gegevens. Gebruik het beloningssysteem en beloon loyale klanten bij iedere aankoop met punten. Nieuwe klanten stimuleer je met punten voor het installeren van de app, het downloaden van het laatste lookbook of het delen van een YouTube-video over Fashion Week. Met Antavo richt je het eenvoudig en snel in.

Creëer klantloyaliteit

Loyaliteit bouw je in iedere stap in de customer journey. Gebruik het beloningssysteem om loyale klanten te belonen, waarbij ze bijvoorbeeld punten sparen bij iedere aankoop. Gebruik het ook om nieuw klantgedrag te stimuleren. Denk hierbij aan punten voor het installeren van de app, het downloaden van het laatste lookbook of het delen van een YouTube video over de modeshow van de Fashion Week. Met Antavo is dit makkelijk en snel in te richten.

Hoe werkt Antavo?

  • 360° klantprofiel Antavo brengt gegevens uit alle bronnen samen, zodat er een duidelijk beeld ontstaat van het gedrag van je klanten over alle kanalen.
  • Al-gedreven inzichten Antavo identificeert trends bij klanten en levert bruikbare inzichten om je te helpen in contact te komen met klanten op nieuwe en bestaande touchpoints.
  • Real-time beslissingen Relevantie is de sleutel tot succes. Creëer de juiste customer journey voor elke klant, gebaseerd op recent gedrag, relevante kanalen en timing.
  • Schaalbaar Antavo maakt personalisatie gemakkelijker en schaalbaar. Stel de klantervaring samen en stimuleer nieuw klantgedrag. Eén of 1 miljoen klanten, dat maakt voor Antavo niet uit.
  • Omnichannel Overbrug de kloof tussen online, offline en alledaagse levensstijl met een loyaliteitsprogramma dat effectief reikt, ongeacht waar klanten zich bevinden.

Case: Björn Borg

Björn Borg Fashion moedigt klantbetrokkenheid aan door bijvoorbeeld het belonen van het schrijven van productbeoordelingen, foto’s en content te delen via social media, fysieke winkelbezoeken, enz. Voor elk onderdeel kun je punten verzamelen. Om de cirkel helemaal rond te maken, beloont Björn Borg ook de klanten met spaarpunten voor het recyclen van gebruikte sportkleding in hun fysieke winkels. Kortom het bouwen van loyale klanten in al haar facetten.

Meer weten over dit onderwerp?

Richard Hendriks

Sales Director

+31 (0)343 444 554

sales@4net.com