4net is Spryker Solution Partner.

Spryker, de toekomst van e-commerce. 4net is Spryker Solution Partner.

 Hét platform voor e-commerce

 

 Volledig headless & API-first

 

+600 responsive modules

Ontvang meer informatie

Meer dan een shop system. Volledig modulair met keuze uit 600+ responsive modules.

Spryker is cutting edge e-commerce technologie en volledig modulair opgebouwd. In een wereld met steeds complexere customer journeys en een groeiend aantal variaties qua devices, helpt Spryker om op elk touch point optimaal in contact te zijn met de klant. Of het nou gaat om een online shop, een mobiele app, een chatbot of door middel van voice. Dankzij dankzij het headless & API first platform en de vele eenvoudige koppelingen, is Spryker makkelijk te implementeren en is de tijd die developers nodig hebben relatief beperkt.

Wil je meer weten? Stuur een bericht of bel 0343 444 554.

Binnen 24 uur een afspraak
Ruim 18 jaar ervaring
70+ experts inzetbaar

+600 responsive modules

Geheel modulair

Spryker levert 600+ responsive modules. Volledig schaalbaar, agile en toekomstbestendig. Kies en combineer de juiste functionaliteiten die passen bij jouw organisatie.

Ruime keuze

B2B & B2C features

Ready-to-use B2B & B2C shops en talloze aanpasbare modules voor een e-commerce systeem dat naadloos aansluit op jouw behoeften.

Eenvoudig te koppelen

Headless & API-first

Snel en flexibel aanpassingen doorvoeren dankzij het headless & API-first platform.

Over Spryker

Spryker ondersteunt bedrijven bij het bereiken van klanten via alle digitale touchpoints met hun e-commerce platform. Door de steeds complexere customer journeys en het groeiend aantal devices is maatwerk cruciaal voor een succesvolle commerciële business.

Ontvang meer informatie

Hoe werkt Spryker?

 • All-in-one platform
  Spryker is een all-in-one platform, zo beheer je onder andere je CMS, SEO, e-mail, apps, shop en social met Spryker.
 • 600+ responsive modules
  Met Spryker kies je alleen de modules die voor jouw organisatie belangrijk zijn. Van standaard B2C en B2B shops tot chatbots, IoT, in-car commerce en voice commerce. Met keuze uit meer dan 500 responsive modules bouw je een platform dat naadloos aansluit op jouw bedrijf.
 • Korte time-to-market
  Dankzij lean development en een korte time-to-market heb je minder tijd nodig van developers en ontstaat er een lage total cost of ownership.
 • Volledig schaalbaar
  Spryker is zeer flexibel dankzij de hoge schaalbaarheid. Dit maakt bedrijven agile en klaar voor de toekomst in e-commerce.
 • PaaS en on-premise mogelijk
  Spryker biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van het PaaS platform en om het on-premise te draaien.

Tom Tailor kiest voor Spryker als e-commerce systeem.

Het internationale kledingmerk Tom Tailor heeft als ambitie om een van de grootste fashion brands ter wereld te worden. Innoveren met een toekomstgericht platform is essentieel om deze ambitie te bewerkstelligen. Daarom koos Tom Tailor Spryker als e-commerce platform oplossing. Van een outsourced shopping systeem waar wijzigingen langzaam en duur zijn, ging Tom Tailor over op een flexibel en modulair platform waarop implementaties snel kunnen worden doorgevoerd. Dankzij Spryker is Tom Tailor op elk touchpoint in contact met klanten en kan er snel worden geschakeld door marketeers.

Meer weten over dit onderwerp?

André van der Veer
Sales Director
+31 (0)343 444 554
andre@4net.com

André van der Veer
Sales Director
+31 (0)343 444 554
andre@4net.com

Krijg direct meer informatie over Spryker.