×

Spryker | All-in-one e-commerce platform | Officiële partner

4net is Spryker Solution Partner.

Spryker, de toekomst van e-commerce.

4net is Spryker Solution Partner.

  • Hét platform voor e-commerce
  • Volledig headless & API-first
  • +600 responsive modules

Meer dan een shop system.

Volledig modulair met keuze uit 600+ responsive modules.

Spryker is cutting edge e-commerce technologie en volledig modulair opgebouwd. In een wereld met steeds complexere customer journeys en een groeiend aantal variaties qua devices, helpt Spryker om op elk touch point optimaal in contact te zijn met de klant. Of het nou gaat om een online shop, een mobiele app, een chatbot of door middel van voice. Dankzij dankzij het headless & API first platform en de vele eenvoudige koppelingen, is Spryker makkelijk te implementeren en is de tijd die developers nodig hebben relatief beperkt.

Wil je meer weten?

Stuur een bericht of bel 0343 444 554.

Binnen 24 uur een afspraak

Ruim 20 jaar ervaring

70+ experts inzetbaar

Bekijk hier onze privacy statement en cookieverklaring.

+600 responsive modules

Geheel modulair

Spryker levert 600+ responsive modules. Volledig schaalbaar, agile en toekomstbestendig. Kies en combineer de juiste functionaliteiten die passen bij jouw organisatie.

Ruime keuze

B2B & B2C features

Ready-to-use B2B & B2C shops en talloze aanpasbare modules voor een e-commerce systeem dat naadloos aansluit op jouw behoeften.

Eenvoudig te koppelen

Headless & API-first

Snel en flexibel aanpassingen doorvoeren dankzij het headless & API-first platform.

Over Spryker

Spryker ondersteunt bedrijven bij het bereiken van klanten via alle digitale touchpoints met hun e-commerce platform. Door de steeds complexere customer journeys en het groeiend aantal devices is maatwerk cruciaal voor een succesvolle commerciële business.

Hoe werkt Spryker?

  • All-in-one platform Spryker is een all-in-one platform, zo beheer je onder andere je CMS, SEO, e-mail, apps, shop en social met Spryker.
  • 600+ responsive modules Met Spryker kies je alleen de modules die voor jouw organisatie belangrijk zijn. Van standaard B2C en B2B shops tot chatbots, IoT, in-car commerce en voice commerce. Met keuze uit meer dan 500 responsive modules bouw je een platform dat naadloos aansluit op jouw bedrijf.
  • Korte time-to-market Dankzij lean development en een korte time-to-market heb je minder tijd nodig van developers en ontstaat er een lage total cost of ownership.
  • Volledig schaalbaar Spryker is zeer flexibel dankzij de hoge schaalbaarheid. Dit maakt bedrijven agile en klaar voor de toekomst in e-commerce.
  • PaaS en on-premise mogelijk Spryker biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van het PaaS platform en om het on-premise te draaien.

Tom Tailor kiest voor Spryker als e-commerce systeem.

Het internationale kledingmerk Tom Tailor heeft als ambitie om een van de grootste fashion brands ter wereld te worden. Innoveren met een toekomstgericht platform is essentieel om deze ambitie te bewerkstelligen. Daarom koos Tom Tailor Spryker als e-commerce platform oplossing. Van een outsourced shopping systeem waar wijzigingen langzaam en duur zijn, ging Tom Tailor over op een flexibel en modulair platform waarop implementaties snel kunnen worden doorgevoerd. Dankzij Spryker is Tom Tailor op elk touchpoint in contact met klanten en kan er snel worden geschakeld door marketeers.

Meer weten over dit onderwerp?

Richard Hendriks

Sales Director

+31 (0)343 444 554

sales@4net.com