×

4net | Optimizely Platinum Partner

Succesvol met Optimizely en 4net

De juiste aanpak en aandacht

Optimizely

Winnaar van de Optimizely Award:

een activatieplatform voor het WWF

Met ons werk voor WWF Nederland hebben we de Optimizely award binnen de categorie ‘Most Innovative Digital Solution’ gewonnen! Een mooie beloning voor de ontwikkeling van het nieuwe online activatieplatform. Met deze nieuwe website wil WWF een grote beweging op gang brengen waarbij iedereen zijn steentje bijdraagt aan het behoud en de bescherming van de natuur.

Zo kunnen we je helpen met Optimizely

Optimizely

Implementatie

Optimizely CMS

Met Optimizely Content Cloud beheer je gemakkelijk content en marketing campagnes in 1 scherm, zonder tussenkomst van IT. Vind hier meer informatie over de Optimizely Content Cloud

epi

Implementatie

Optimizely Commerce

Creëer gemakkelijk gepersonaliseerde customer journeys die leiden tot verhoogde omzet. Ervaring met zowel Optimizely B2C Commerce en Optimizely B2B Commerce Cloud

epi

Migratie

Optimizely Beheer

Wij nemen bestaande platformen in beheer. Na de migratie ontwikkelen we het platform probleemloos door.

Beheer & Doorontwikkeling

Optimizely beheer voor Wereldhave

Wereldhave was op zoek naar een nieuwe partner. 4net heeft het platform in beheer genomen en verzorgt nu doorontwikkeling en ondersteuning. Als start is er een code review uitgevoerd waarbij de bestaande code grondig werd gecontroleerd. Vanuit daar heeft 4net een adviesrapport opgesteld en is het platform verder geoptimaliseerd. Wereldhave en 4net zijn nu bezig met een redesign project voor de websites van verschillende grote winkelcentra die Wereldhave in bezit heeft.

wereld haven
lyko

Implementatie

Zo implementeren we Optimizely binnen jouw architectuur

De mogelijkheden van deze tooling zijn nagenoeg eindeloos. Maar natuurlijk heb je ook al eigen systemen draaien. Daarom brengen we vooraf altijd jouw huidig architectuur in kaart. Op basis hiervan bepalen we samen welke content(modules), add-ons en andere maatwerk componenten er nog geïmplementeerd moeten worden.

Integratie

Backend integratie met (externe) systemen

Dankzij de Service API kunnen we het platform gemakkelijk aansluiten op jouw (externe) systemen. Van PIM tot personalisatie platform en van marketing automation software tot een volledig ERP. Daarnaast voeren onze developers ook maatwerk koppelingen uit. Zodat je het meeste ui Optimizely kunt halen.

wnfc

De eigenschappen van Optimizely

1. Volledig geïntegreerd experience platform

Content kan naadloos gebruikt worden tussen e-commerce omgevingen en contentelementen.

2. Campaign management

Beheer gemakkelijk campagnes en promoties, en preview landingspagina’s formulieren en CTA’s voor de lancering.

3. Meerdere sites, markten en locaties

Onbeperkte sites (domeinen), valuta’s, locaties en talen zodat u alle markten en merken op één plek kunt beheren.

4. Personalisatie & optimalisatie

Test en personaliseer content binnen de publicatiestroom, zonder dat er programmeurs aan te pas komen.

5. Voorraad en content management

Efficiënt beheer van content en producten in één scherm, met uitvoerige controle over pricing, locaties en talen.

6. Content en product zoekfunctie

State-of-the-art product zoekfunctie, inclusief ondersteuningen als zoeksuggesties, guided search en search-as-you-type.

Hulp bij het maken van de beste keuze

Weet je nog niet zeker of Optimizely het juiste platform voor jouw bedrijf is? Of heb je vragen? We adviseren je graag over welk CMS of commerce platform bij jouw situatie past.

Werkwijze

Onze beproefde aanpak

Onze developers hebben jaren ervaring met Optimizely implementaties voor diverse opdrachtgevers. Sinds 2013 zijn we Optimizely Platinum Partner. Dit is een keurmerk voor bureaus die veel succesvolle projecten hebben opgeleverd en daarmee ook gecertificeerde Optimizely developers in huis heeft. Wij hebben een agile werkwijze, denken vanuit strategie en streven naar een zo efficiënt mogelijke investering en beste resultaat.

Benieuwd naar wat Optimizely voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met ons op!