×

Growing digital business for retail

Jouw partner in retail.

Op strategisch én technisch vlak.

Vanuit 4net Interactive gebruiken wij onze jarenlange kennis en ervaring in de (r)etail industrie om bedrijven digitaal te laten groeien. Door gebruik te maken van e-commerce platformen die volledig aansluiten bij de wensen en behoeften van de klant. Hot topics zoals loyalty (engagement), customer centric design, personalisatie, headless commerce en marketing automation zijn onderwerpen waar wij klanten dagelijks in adviseren. 

Wij snappen de retail branche.

Wij werken al jaren voor grote (r)etail spelers, zoals Ajax, Pets Place en APO Discounter. Voor deze partijen ontwikkelen wij e-commerce platformen, optimaliseren we de customer journey en verhogen we de conversie. Dit doen wij succesvol dankzij onze jarenlange retail ervaring, domeinkennis en netwerk van technische partners. We snappen de actuele trends in retail en passen deze ook toe. Dit doen we bijvoorbeeld met personalisatie, loyalty en marketing automation.

Binnen de (r)etail branche zien we drie trends.

Personalisatie

Digitale content en commerce combineren om persoonlijke campagnes te creëren gedurende de gehele customer journey.

Loyalty

Door middel van een loyaliteitsprogramma bouw je een relatie op met de klant. Door volledig geautomatiseerd de juiste boodschap over te brengen creëer je een optimale klantervaring.

Marketing automation

Krachtige, gepersonaliseerde, één-op-één interacties zijn mogelijks tussen marketeers en klanten in alle kanalen en op alle apparaten met de juiste platforms.

Wij zijn implementatiepartner van onderstaande SaaS tooling:

  • Antavo – Loyaliteitsprogramma Antavo is het toonaangevende loyalty platform voor mode en retail met een sterke focus op de omnichannel.
  • Emarsys – Marketing automation platform Het Emarsys platform maakt krachtige, gepersonaliseerde, één-op-één interacties mogelijk tussen marketeers en klanten in alle kanalen en op alle apparaten.
  • Dynamic Yield – Personalisatie Stem de content die je als marketeer laat zien af op het individu voor een klantervaring die uniek en relevant is. Eén of 1 miljoen bezoekers, dat maakt Dynamic Yield niet uit.
  • Optimizely – E-commerce : Episerver biedt unieke klantervaringen binnen één compleet en overzichtelijk e-commerce platform. Daarnaast combineert Episerver gemakkelijk digitale content en commerce om zo persoonlijke campagnes te creëren gedurende de gehele customer journey.
  • Spryker – E-commerce tooling: Spryker ondersteunt bedrijven bij het bereiken van hun klanten via alle digitale touchpoints met hun e-commerce platform. Door de steeds complexere customer journeys en het groeiend aantal devices, is maatwerk cruciaal voor een succesvolle commerciële business.
  • Commercetools – E-commerce tooling: Gebruik het zeer schaalbare headless cloudplatform van Commercetools met een flexibele commerce-API, die een moderne op microservices gebaseerde architectuur ondersteunt en een breed scala aan frontend integraties biedt.
Dynamic Yield Silver Solution Partner
Antavo Premium Partner
Commercetools Solution Partner
Spryker Solution Partner
Emarsys Agency Partner

Over onze tools:

Deze tools zijn ook uitstekend gezamenlijk te combineren en bij uitstek geschikt voor het (r)etail segment. Het bieden van een persoonlijke winkelervaring is voor veel e-commerce bedrijven een cruciaal onderdeel van de customer journey. Door relevant te zijn voor je doelgroep kun je je klanten steeds beter en gerichter bedienen. Daarbij verwachten consumenten ook steeds vaker een gepersonaliseerd aanbod.


Door middel van een loyaliteitsprogramma bouw je een relatie op met de klant en zorg je voor klantenbinding. Dit door volledig geautomatiseerd de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste persoon te geven. Op die manier creëer je de optimale klantervaring in elke stap van de customer journey.


Met ruim 18 jaar ervaring in de (r)etail branche bedienen we klanten zoals Ajax , Ace & Tate, APO Discounter en Pets Place. Dit is een continu proces dat samen met de klant doorlopen wordt om zo de customer journey te optimaliseren en de conversie te verhogen.

Experts in retail

18 jaar retail ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in de retail branche en werken voor klanten zoals Ajax , Ace & Tate, APO Discounter en Pets Place.

De juiste tooling

Snelle time to market

Laat je commerce business groeien met de juiste tooling & SaaS oplossingen, waarbij een snelle time to market mogelijk is. Wij helpen je bij het vinden van de juiste software voor jouw organisatie.

24/7 support

Digitale experts

Onze digitale experts helpen bij de implementatie en staan ook daarna voor je klaar.

Case Pets Place & Dynamic Yield

*Opdracht: *Pets Place wilde door middel van personalisatie de gebruikservaring verrijken en de e-commerce omzet verhogen.


Resultaat: Sinds de implementatie van Dynamic Yield is de omzet van de webshop van Pets Place met ruim 15% gegroeid en de gebruikerservaring volledig gepersonaliseerd.

Wil je meer weten?

Stuur een bericht of bel 0343 444 554.

Binnen 24 uur een afspraak

Binnen 24 uur een afspraak

Ruim 18 jaar ervaring

Ruim 18 jaar ervaring

70+ experts inzetbaar

70+ experts inzetbaar

Bekijk hier onze privacy statement en cookieverklaring.

Richard Hendriks

Meer weten over dit onderwerp?

Richard Hendriks

Sales Director

+31 (0)343 444 554

sales@4net.com