×

Growing digital business voor B2B

Jouw partner in B2B.

Op strategisch én technisch vlak.

Wij ondersteunen B2B merken in hun digitale transformatie. Door de juiste architectuur, gekoppeld aan de juiste tooling helpen wij bedrijven met digitale groei. Wij werken voor B2B manufacturing klanten zoals Lely, Duynie Group, Svedex, Unilever, Topcon, Total Corbion & Nedcargo.

Wij snappen de B2B branche.

Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Het belang van een strategische partner met kennis van de laatste trends is dus belangrijker dan ooit. Onze digitale experts zijn altijd op de hoogte en helpen jouw business verder met topics als: web development, app development, tooling, e-commerce en strategic design.


Met ruim 18 jaar ervaring als full service digital agency hebben we mooie B2B klanten in onze portfolio, zoals: Lely, Duynie Group, Svedex, Unilever, Topcon, Cooler master & Nedcargo.

Binnen de B2B branche zien wij drie trends.

Customer experience

Om het verschil te maken tussen digitaal aanwezig zijn en digitaal presteren wil je klanten een unieke ervaring bieden. Dat kan binnen één compleet en overzichtelijk platform.

Business portals

Een business portal maakt processen efficiënter en zorgt voor een snelle schakeling tussen bedrijf, medewerker en klant. De informatie is veilig, overzichtelijk en toegankelijk.

Account based marketing

Met een gerichte marketing aanpak (creatieve content en dynamische, gepersonaliseerde velden op de website) kan een persoonlijk gesprek met de potentiële klant geïnitieerd worden. Met de juiste tooling is dit eenvoudig te realiseren.

Dynamic Web Solution Partner
Sharepoint Silver Partner

Wij zijn implementatiepartner van onderstaande SaaS tooling:

Wij zijn implementatiepartner van de onderstaande, voor B2B geschikte, tooling

 • Dynamicweb
  Dynamicweb is zeer geschikt voor B2B bedrijven, zoals groothandels en fabrikanten. Het platform bestaat uit de volgende onderdelen: Content Management (CMS), E-commerce, Online Marketing en Product Information Management (PIM). Het heeft standaard integraties met alle Microsoft ERP en CRM systemen (NAV, AX, D365) en kan ook als stand-alone platform functioneren.
 • Optimizely
  Met Optimizely bied je klanten een unieke ervaringen binnen één compleet, overzichtelijk platform. Als Premium Partner van Optimizely heeft 4net jarenlange ervaring om samen met opdrachtgevers de extra stap te nemen. Zo maken we het verschil tussen digitaal aanwezig zijn en digitaal presteren.
 • Umbraco
  Umbraco is een open-source Content Management System (CMS); eenvoudig én makkelijk schaalbaar. De kracht ligt in de flexibiliteit, voor iedereen die er mee werkt. Van redacteur tot webdesigner. Onze Umbraco experts denken met je mee, waardoor we een snelle en vlekkeloze implementatie kunnen garanderen.
 • SharePoint
  Met een SharePoint website of portal van 4net, deel je kennis, stimuleer je samenwerking tussen medewerkers en worden de informatiestromen van jouw organisatie gestructureerd.

Case: Total Corbion

Total Corbion benaderde 4net om binnen zes weken een nieuwe corporate website te ontwikkelen. Het resultaat was de strakke, no-nonsense Total Corbion website, die in recordtempo ontwikkeld is. Van 0 naar live in 6 weken, het lijkt voor veel bedrijven onmogelijk, maar de duidelijke scope, korte lijntjes en strakke planning zorgden voor een snelle en succesvolle samenwerking. Hierdoor lukte het om de corporate website van Total Corbion in zes weken te ontwikkelen tegen een vooraf bepaald budget.

Kennis & ervaring

18 jaar ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in de retail branche en werken voor klanten zoals: Lely, Duynie Group, Nedcargo, Topcon en Total Corbion.

De juiste tooling

Snelle time to market

Laat je business groeien met de juiste tooling & SaaS oplossingen, waarbij een snelle time to market mogelijk is. Wij helpen je bij het vinden van de juiste software voor jouw organisatie.

24/7 support

Digitale experts

Onze digitale experts helpen bij de implementatie en staan ook daarna voor je klaar.

Wil je meer weten?

Stuur een bericht of bel 0343 444 554.

Binnen 24 uur een afspraak

Binnen 24 uur een afspraak

Ruim 18 jaar ervaring

Ruim 18 jaar ervaring

70+ experts inzetbaar

70+ experts inzetbaar

Bekijk hier onze privacy statement en cookieverklaring.