4net is Episerver Premium Partner.

Succesvol met Episerver en 4net. De beste klantervaringen, de hoogste ROI.

✓ Episerver Premium Partner sinds 2013 ✓ Winnaar Episerver Innovation Award 2019 ✓ Zowel nieuwbouw als migratie & beheer
Ontvang meer informatie

Op zoek naar Episerver succes? Wij hebben als Premium Partner jaren ervaring.

Digitale marketing verandert razendsnel. Een wildgroei aan platforms en processen maakt het bedienen van klanten complex en tijdrovend. Maak kennis met Episerver. Met Episerver geef je klanten een unieke ervaringen binnen één compleet, overzichtelijk platform. Als Premium Partner hebben wij jarenlange ervaring om samen met opdrachtgevers de extra stap te nemen. Zo maken we het verschil tussen digitaal aanwezig zijn en digitaal presteren. We hebben o.a. voor WWF Episerver geïmplementeerd.

Wil je meer weten? Stuur een bericht of bel 0343 444 554.

Binnen 24 uur een afspraak
Ruim 18 jaar ervaring
70+ experts inzetbaar

Schaalbaar & flexibel

Betrouwbaar

Combineer content, e-commerce & marketing op één scherm, zonder dat je hoeft in te leveren op betrouwbaarheid en vrijheid. Wij richten Episerver zo in dat je schaalbaar en flexibel kunt blijven werken.

Episerver

Premium partner

De afgelopen jaren hebben we succesvolle projecten gedaan met toonaangevende opdrachtgevers. Als Premium Partner garanderen we kwaliteit en implementeren we de meest complexe projecten.

Digital

Experts

Ons Premium Partner team van ervaren developers weet echt álles van Episerver en kent de laatste technische ontwikkelingen. Ze beantwoorden graag al je vragen.

Wat zijn de voordelen van Episerver CMS:

  • Gebruiksvriendelijk CMS voor zowel webredacteuren als voor ontwikkelaars
  • CMS, Community, Marketing tools en e-commerce zijn eenvoudig met elkaar te combineren
  • Uitgebreide basisfunctionaliteit
  • Zeer eenvoudig website(s) kunnen personaliseren
  • Open en goed gedocumenteerde architectuur
  • Betrouwbaar, schaalbaar en flexibel.
WNF_website

Case WNF

Opdracht: WNF was op zoek naar een nieuwe website om bezoekers te activeren en motiveren om een steentje bij te dragen aan het behoud en de bescherming van de natuur.

Resultaat: 4net heeft een geïntegreerd platform ontwikkeld met EPiServer waar activatie centraal staat.  Het inspireert de bezoeker zelf actie te ondernemen en te doneren.

> Lees de WNF case

Techniek

Episerver is 100% gebaseerd op Microsoft .NET technologie. De developers van 4net hebben jaren ervaring met de implementatie voor diverse bedrijven. Sinds 2013 is 4net Episerver Premium Partner. Dit is een keurmerk voor bureaus met veel ervaring en die succesvolle projecten hebben opgeleverd.

Referenties

Met ruim 18 jaar ervaring als full service digital agency hebben we mooie klanten in onze portfolio, zoals: AFC AjaxFlorius, Cooler Master en Pets PlaceElsevier en het WNF.

Meer weten over dit onderwerp?

André van der Veer
Sales Director
+31 (0)343 444 554
andre@4net.com

André van der Veer
Sales Director
+31 (0)343 444 554
andre@4net.com

Krijg direct meer informatie over Episerver