Ontdek de voordelen van CM.com.

Creëer verhoogde klantervaringen. 4net implementeert zorgvuldig chatbots.

 • Een chatbot voor al jouw kanalen
 • Gebruiksvriendelijk (geen technische kennis nodig)
 • Hogere conversie
Ontvang de gratis whitepaper

Haal het meest uit je chatbot door te kijken naar:

Gebruiksvriendelijkheid

Met de chatbot van CM zorg je gemakkelijk voor kennismanagement en interactie zonder dat je hiervoor hoeft te coderen.

De juiste samenwerking

Je creëert voortdurend kennisontwikkeling, doordat er sprake is van samenwerking tussen mens en machine.

Eenvoudige koppeling

Wij bouwen chatbots zorgvuldig. Een eenvoudige gegevensintegratie met andere slimme systemen in de front-end en back-end wordt geïmplementeerd.

CM.com case waar we trots op zijn

Florius_chatbot
CMS & Commerce

Chatbot implementatie voor Florius

Florius was op zoek naar een manier om met haar klanten in gesprek te gaan over het verduurzamen van de eigen woning.  4net ontwikkelde voor Florius een chatbot waarin dit onderwerp centraal staat. De doelstelling is om in gesprek te gaan over wat er allemaal mogelijk is rondom verduurzaming, wat het oplevert en hoe je dit via Florius voordelig kunt realiseren. De resultaten en reacties na livegang zijn erg positief en de eerste aanvragen voor een Florius Verduurzaam Hypotheek via de chatbot zijn ingediend.

Lees meer

“In nauwe samenwerking met Florius hebben we met een multidisciplinair team het concept bedacht en ontwikkeld. De validatie met eindgebruikers voor livegang vormt een essentiële schakel in het succes van dit project. Een groen begin is echt het halve werk!”

– Julien Mohr, Strategic Design Director 4net

Ontdek de wereld van chatbots.

In onze gratis whitepaper nemen wij je mee in de wereld van chatbots: alles over de ontwikkeling tot wat het oplevert voor jouw organisatie.

  4net mag mij benaderen met meer informatie over chatbots.

  Chatbot whitepaper mock-up

  Waarvoor zet je een chatbot in?

  1. Complexe informatie behapbaar maken

  Een complex onderwerp kan stap voor stap uitgelegd worden zoals dat ook zou gebeuren in een persoonlijk adviesgesprek.

  2. Verbeteren van klantervaring

  Er kan 24/7 real-time hulp aangeboden worden, wat het servicegevoel verhoogt en de aankoopsnelheid van producten versneld.

  3. Kostenbesparing op helpdesk

  Het inzetten van een slimme chatbot vraagt om een eenmalige investering, maar vervolgens heb je een constant en voorspelbaar serviceniveau.

  4. Klantinzichten verkrijgen

  Door direct om feedback te vragen kan precies in kaart worden gebracht op welke vlakken je de klantenservice en producten kunt verbeteren.

  5. Automatisering van repetitieve taken

  Het zorgt voor het overnemen van taken van de klantenservice, zodat het team tijd kan besteden aan écht belangrijke taken.

  6. Bereiken van marketingdoeleinden

  Op een aantrekkelijke manier klanten informeren over nieuwe producten of een stuk expertise toevoegen dat je niet in-house hebt.

  Hulp bij het maken van de beste keuze

  Weet je nog niet zeker of CM het juiste platform voor jouw bedrijf is? Of heb je vragen? We adviseren je graag over het juist implementeren van chatbots binnen jouw organisatie.

  Maak een afspraak voor een demo

  Over CM.com

  CM.com biedt een ervaren chatbot-platformtechnologie dat meer dan 4 miljoen intelligente, persoonlijke en geautomatiseerde interacties per dag verwerkt. Het doel: bedrijven effectiever en winstgevender te maken door het inzetten van chatbots. Ze zijn pionier op het gebied van virtuele assistentie en chatbots en bieden intelligente ondersteuning bij elke stap van het klanttraject.

  Wat maakt CM een slimme tooling?

  • Eenvoud
   CX vereenvoudigt de technologie. Je hebt geen diploma nodig om hen te begrijpen en dat maakt ze makkelijk om mee te praten en te werken. Het product is zo ingericht dat jullie je kunnen focussen op jullie klanten en CX voor de technologie zorgt.
  • Expertise
   CX is een pionier op het gebied van automatisering in digitale gesprekken. Het heeft de juiste kennis van de industrie en ontwikkelt een steeds groter wordende kennis die voorkomt uit het werken in industriële sectoren.
  • Precisie
   Voortdurend leren en ontwikkelen is van fundamenteel belang om slim te worden en slim te blijven. De chatbot-technologie is ontwikkeld om het beste natuurlijke betaalbegrip en contextbewustzijn te combineren om het meest nauwkeurige antwoord te geven.
  Florius_chatbot

  Meer weten over dit onderwerp?

  Julien Mohr
  Strategic Design Director
  +31 (0)343 444 554
  julien@4net.com

  Julien Mohr
  Strategic Design Director
  +31 (0)343 444 554
  julien@4net.com

  Neem contact met ons op en krijg advies. Stuur een bericht of bel 0343 444 554.