Blockchain implementeren? Snel, betrouwbaar, transparant.

 Private en public blockchains  Ervaren Ethereum en Hyperledger developers  Maximale cryptografische zekerheid
Ontvang meer informatie

Daadwerkelijk blockchain implementeren. Onze ervaren developers helpen je verder.

Blockchain. Er gaat geen dag voorbij zonder dat je er iets over hoort. Van bitcoin tot nieuwe technologische toepassingen, blockchain ontwikkelt zich razendsnel. Maar daar waar veel partijen er alleen over praten, implementeert 4net blockchain daadwerkelijk. 4net ontwikkelt bruikbare toepassingen die jouw processen sneller, betrouwbaarder en transparanter maken.

Wil je meer weten? Stuur een bericht of bel 0343 444 554.

Binnen 24 uur een afspraak
Ruim 18 jaar ervaring
70+ experts inzetbaar

Efficiëntere processen

Betrouwbaar

Blockchain is zeer betrouwbaar, efficiënt en transparant. Administratieve processen worden sneller afgehandeld, wat leidt tot hogere tevredenheid bij opdrachtgevers en partners.

Blockchain framework

Private & public

We maken gebruik van diverse frameworks om onze toepassingen op te ontwikkelen. Hierdoor kunnen we zowel private als public blockchains maken en blijven toepassingen relevant.

24 / 7

Blockchain experts

Ons team van ervaren developers is altijd op de hoogte van de laatste blockchain ontwikkelingen. Met dit gemotiveerde team hebben we al diverse maatwerk oplossingen opgeleverd.

Hoe implementeren wij blockchain technologie voor onze opdrachtgevers?

Met een team van strategen en developers ontwikkelen we decentrale apps die gebruik maken van blockchain technologie. Complexe administratieve processen leggen we vast in blockchains, op basis van consensusmodellen of algoritmes. Het resultaat: maximale cryptografische zekerheid, beveiliging en efficiëntie. Voor het opzetten maken we gebruik van frameworks als Hyperledger Fabric of het openbare Ethereum.

Ontvang meer informatie

Onze blockchain experts denken echt met je mee.

Daarnaast hebben we veel ervaring met het toepassen van permissioned blockchains. Hierbij kunnen gebruikers verschillende rollen hebben binnen een netwerk. Deze worden aangevuld met smart contracts, die instructies geven aan de input van de blockchains. We kunnen modulair gebruik maken van deze frameworks, maar ook maatwerk development is mogelijk.

4net verzorgt niet alleen applicaties op basis van smart contracts. Ook zorgen we voor de hosting van blockchainnodes of netwerken. Een platform kan worden gehost op volledige transparante public blockchains. Ook kan er voor worden gekozen worden om private blockchains toe te passen. 4net denkt altijd met je mee. Zo zorgen we dat de juiste oplossing wordt geïmplementeerd. Zo tillen onze experts jouw development project naar een hoger niveau.

Meer weten over dit onderwerp?

André van der Veer
Sales Director
+31 (0)343 444 554
andre@4net.com

André van der Veer
Sales Director
+31 (0)343 444 554
andre@4net.com

Krijg direct meer informatie over Blockchain.