Wij ontwikkelen Android apps. Geavanceerd met de laatste technologieën.

 Op maat gemaakt  Eenvoudig te onderhouden  Heldere UX/UI voor de beste klantervaring
Ontvang meer informatie

Intuïtieve en succesvolle Android apps. Wij zijn jouw partner van concept tot launch.

Gebruiksvriendelijk, intuïtief, gemakkelijk te onderhouden. Dit zijn de uitgangspunten van veel app development projecten. Met 4net Android App Development gaan we een stap verder. Met strategische inzet van techniek, doelgerichte creativiteit én focus op de eindgebruiker & opdrachtgever. Hiermee tillen we jouw Android app naar een hoger niveau. Die extra stap maakt het verschil zijn tussen digitaal aanwezig zijn en digitaal presteren. Wij hebben o.a. succesvolle Android apps gebouwd voor Elsevier Weekblad, Buma-Stemra en Oei Ik Groei.

Wil je meer weten? Stuur een bericht of bel 0343 444 554.

Binnen 24 uur een afspraak
Ruim 18 jaar ervaring
70+ experts inzetbaar

Easy-to-use

Intuïtief & responsive

Bij app development is niets belangrijker dan een perfecte gebruikerservaring. Onze apps zijn easy-to-use, werken op elk Android-apparaat en hebben een strak design & intuïtieve user experience.

Technisch maatwerk

Meer dan design

We gaan verder dan alleen een mooi design en intuïtieve UX. Onder de motorkap leveren we technisch maatwerk, waardoor de app voor jouw organisatie net zo makkelijk te gebruiken is als voor de eindgebruiker.

Development

Digital experts

Ons team van 60 developers heeft code als moedertaal. Ook na het opleveren houden onze digital experts jouw Android app up-to-date. Omdat onderhoud net zo belangrijk is als ontwikkeling.

Strategie & Design

Wij streven naar de juiste balans tussen beleving, gebruiksgemak en conversiedoelstellingen. Hierbij staat de bezoeker centraal. Door onze strategische inzet van techniek passen we oplossingen toe die het beste passen bij de business van onze opdrachtgevers . Met creativiteit en oprechte interesse. Zo zorgen we voor de optimale ervaring bij de eindgebruiker en laten we onze klanten beter digitaal presteren.

Development

Een slimme mobile app, responsive webapplicatie of sterk converterende webapp. 4net tilt je digital business naar een hoger niveau. Onze developers hebben jaren ervaring met systemen als iOS en Android. Door onze focus op de eindgebruiker én opdrachtgever zetten we een stap extra. Bij al onze app development projecten. En juist die stap is het verschil tussen digitaal aanwezig zijn en digitaal presteren.

24/7 Support

De afdeling Managed Services van 4net is 24 uur per dag bezig. Ze volgen continu alle online diensten en geven garantie voor uptime en beschikbaarheid. Ook worden applicaties continu geoptimaliseerd voor nieuwe browserversies, technische SEO standaarden en performance verbeteringen. Zo houden we onze opdrachtgevers altijd up-to-date.

Meer weten over dit onderwerp?

Julien Mohr
Strategic Design Director
+31 (0)343 444 554
julien@4net.com

Julien Mohr
Strategic Design Director
+31 (0)343 444 554
julien@4net.com

Krijg direct meer informatie over Android App development.