×

Jouw partner voor de (semi) overheid branche | 4net

Wij ontwikkelen maatwerk oplossingen voor (semi) overheid organisaties.

Op strategisch én technisch vlak.

Wij ondersteunen (semi) overheid instanties en CBO’s met het optimaliseren van haar digitale activiteiten en verhogen het gemak voor de bezoekers en rechthebbenden door middel van webportals, websites, applicaties en digitale loketten. Dit doen we al jaren met succes. We helpen organisaties zoals Buma-Stemra, Sena, Stichting Thuiskopie, het UWV en het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Wij snappen de retail branche.

Wij werken al jaren voor grote (r)etail spelers, zoals Ajax, Pets Place en APO Discounter. Voor deze partijen ontwikkelen wij e-commerce platformen, optimaliseren we de customer journey en verhogen we de conversie. Dit doen wij succesvol dankzij onze jarenlange retail ervaring, domeinkennis en netwerk van technische partners. We snappen de actuele trends in retail en passen deze ook toe. Dit doen we bijvoorbeeld met personalisatie, loyalty en marketing automation.

Binnen de (semi) overheid branche zien wij drie trends.

iDIN en eHerkenning

Een veilige inlogomgeving moet aan steeds meer eisen voldoen. En dat is niet zonder reden. Hackers hebben het namelijk vaker gemunt op het bedrijfsleven. Met iDIN en eHerkenning kunnen particulieren veilig bij diverse organisaties inloggen. Hierdoor kunnen ze zich identificeren, inloggen bij een instantie en leeftijd bevestigen.

Digitale handtekening

Digitale handtekeningen worden veel gebruikt door bedrijven, werkgevers en overheidsinstanties. Het digitaal ondertekenen van bijvoorbeeld aansluitingscontracten, versnelt processen en zorgt voor een groter gebruikersgemak.

Procesoptimalisatie

Processen schuiven van papier naar digitaal. Dit is een uitdaging voor veel bedrijven maar het brengt ook veel voordelen met zich mee. Voor CBO’s houdt het bijvoorbeeld in dat belanghebbenden sneller het geld krijgen waar ze recht hebben.

Case: Buma-Stemra

Buma-Stemra zorgt ervoor dat ruim 25.000 leden een eerlijke vergoeding krijgen voor het gebruik van hun muziek op radio, tv, web, maar ook in openbare ruimten en live concerten. Om de vergoeding voor bijvoorbeeld concerten te kunnen bepalen zijn setlijsten van optredens nodig. Deze werden via de portal, per e-mail, op pizzadozen of zelfs helemaal niet aangeleverd. Het verzamelen en verwerken van setlijsten is erg arbeidsintensief.


Samen met Buma-Stemra én eindgebruikers heeft 4net daarom de Setlijsten App ontwikkeld, waarmee leden altijd en overal setlijsten kunnen indienen. Door in te loggen in de app kunnen artiesten simpel setlijsten samenstellen en versturen. Het indienen van setlijsten is door deze app een heel gebruiksvriendelijk proces geworden, én levert de opdrachtgever een flinke tijdsbesparing op.

Kennis & ervaring

Ruim 18 jaar ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in de (semi) overheids branche en werken voor klanten zoals Buma-Stemra, UWV & Ministerie van Binnenlandse Zaken.

partner voor veel CBO's

CBO specialist

Wij werken voor 14 van de 17 CBO’s in Nederland. Voor deze organisaties zijn wij technisch partner en leveren wij op maat gemaakte digitale oplossingen.

Op maat gemaakte oplossingen

Maatwerk

Processen verschuiven steeds meer van papier naar digitaal. Deze functionaliteiten worden op maat gemaakt, en dat is ook nodig. Zo loopt alles eenvoudig en snel bij de gebruiker.

Wil je meer weten?

Stuur een bericht of bel 0343 444 554.

Binnen 24 uur een afspraak

Binnen 24 uur een afspraak

Ruim 18 jaar ervaring

Ruim 18 jaar ervaring

70+ experts inzetbaar

70+ experts inzetbaar

Richard Hendriks

Meer weten over dit onderwerp?

Richard Hendriks

Sales Director

+31 (0)343 444 554

sales@4net.com