Branche specialisaties.Onze kennis helpt bedrijven digitaal te groeien.

4net is gespecialiseerd in zes verschillende branches

Elk segment heeft zijn unieke eigenschappen, met verschillende hot topics en tooling voor elke branche. Bekijk nu hieronder wat wij binnen jouw branche voor je kunnen betekenen.

(R)etail

Wij helpen spelers zoals Pets Place, Ajax en APO discounter om te groeien en bij te blijven in e-commerce trends als loyalty, marketing automation en personalisatie.

Meer over (R)etail

B2B

Wij laten B2B spelers zoals Unilever, Topcon en Duynie Group groeien  door digitale oplossingen als portals, e-commerce platformen en dashboards te ontwikkelen.

Meer over B2B

Non Profit

Wij bouwen samen met non-profit organisaties zoals WWF en Slachtofferhulp aan slimme activatieplatformen waar ledenwerf en ledenbehoud centraal staan.

Meer over Non profit

Media

Wij werken voor media spelers zoals Elsevier, ANP en Talpa en helpen met accelereren op gebieden als inloggen, betaalmuren en personalisatie.

Meer over Media

(Semi) Overheid

Wij ondersteunen (semi) overheid instanties en CBO’s met het ontwikkelen van gebruikersvriendelijke portals, sites, applicaties en digitale loketten.

Meer over Overheid

Finance

Wij helpen bedrijven in de financiële sector zoals Florius, ING en LeasePlan om te groeien met hulp van slimme toepassingen als chatbots, blockchain en data.

Meer over Finance